- Advertisement -spot_img

TAG

operacioni "Dega e Ullirit"

“PKK/YPG faktori më i rëndësishëm i ekzistencës së mbetjeve të DAESH në Siri”

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) njoftoi se shkaku i kompleksitetit në Eufratin Lindor në Siri dhe faktori më i rëndësishëm në ekzistencën ende të organizatës terroriste DAESH...

Latest news

- Advertisement -spot_img