- Advertisement -spot_img

TAG

spot

Ja e veçanta e spotit të Sylejman Çerkezit nga Lidhja e Prizrenit!

“Fatkeqësisht vlerat kombëtare, kulturore, fetare, shpirtërore dhe politike këto 20 vite te fundit kanë ngelur vetëm si pjesë e museumeve ndërkohë që është detyrë...

Latest news

- Advertisement -spot_img