Ja e veçanta e spotit të Sylejman Çerkezit nga Lidhja e Prizrenit!

Mos i humb

“Fatkeqësisht vlerat kombëtare, kulturore, fetare, shpirtërore dhe politike këto 20 vite te fundit kanë ngelur vetëm si pjesë e museumeve ndërkohë që është detyrë e jona që këto vlera të jetësojmë edhe jashtë këtij objekti dhe të mos ngelet vend dhe objekt vetëm për vizitorë.”

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit