Ai tha se pavarësisht tentativave për të fikur dritat, protestat e opozitës nuk do të ndalen.

“Ata kanë hipur në tarracë që të bëjnë foto dhe video. Edhe pse do t’i heqin dritat opozitës, por protesta nuk do të ndalet kurrë. Nuk ndalon protesta, se ju përfaqësoni diktaturën.”