Yuri Kim: Reforma në Drejtësi po jep rezultat, SHBA gjithnjë në krah të Shqipërisë

Mos i humb

Ambasadorja Amerikane Yuri Kim ka deklaruar se Reforma në Drejtësi po je rezultat. Sipas saj reforma po ecën hap pas hapi.

Në aktivitetin për Ditën e Drejtësisë, diplomatja amerikane tha se SHBA do të jetë gjithnjë në krah të Shqipërisë në këtë rrugë.

“Shpresoj që ta keni ditur se sa herë kemi zhvilluar biseda të vështira këto gjëra kanë ardhur nga një mik.

Ju keni paguar një çmim të lartë dhe dua t’ju falënderoj për këtë. Reforma në Drejtësi po jep rezultat.

Prandaj jemi mbledhur këtu sot se në 10 maj të 1913 drekretoi aktin e parë ligjor të Shqipërisë të sapo pavarur. 108 vjet më vonë Shqipëria ka një kornizë të plotë ligjore.

Ne dua që ju të keni sukses, ne e dimë që ju mund të keni sukses.

Shpresoj ta dini që Shtete e Bashkuara do t’ju mbështesin përgjatë çdo hapi,  do jenë me ju krah për krah, ndëraa drejtësia të bëhet realitet në Shqipëri,” tha Kim.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit