Aeroporti i Dubait fillon të përdorë teknologjinë biometrike!

133
0

Aeroporti i Dubait sigurisht është njëri nga më të ngarkuarit në botë.

Kontrollimi i pasaportave tashmë është pakëz më ndryshe në këtë aeroport pasi që kanë filluar të përdorin një teknologji të re.

Teknologjia e re që përdoret është teknologjia biometrike për kontrollimin e pasaportave. Tashmë kontrolli i pasaportave nuk do të bëhet nga njeriu por nga kjo teknologji.

Verifikimi i pasaportave tashmë do ta zgjatë vetëm 15 sekonda. Kjo teknologji për momentin është vetëm “Business Class” dhe “First Class”./Mesazhi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here