Ballina Shqipëria Akset nacionale në Bulqizë, mungon sinjalistika rrugore

Akset nacionale në Bulqizë, mungon sinjalistika rrugore

113
0

 

Në aksin nacional, Bulqizë-Ura e Topojanit me një gjatësi 25 kilometra, në shumë vende mungon sinjalistika. Kjo por edhe shpejtësia e automjeteve në këtë segment rrugor kanë qenë shkaqet e shumë aksidente.

 E njëjta problematikë vërehet dhe në dy rrugët e tjera Bulqizë-Krastë dhe Bulqizë-Burrel, ku nuk kanë munguar aksidentet fatale me humbje jetësh. Drejtuesit e automjeteve shprehen të shqetësuar se përveç mungesës së sinjalistikës, në shumë rrugë nuk kanë mbajtëset anësore me sinjal fosforeshent. Kjo vështirëson drejtimin e mjetit sidomos natën.

Mungesa tabelave orientuese dhe sinjalistikës rrugore, vështirëson sidomos lëvizjen e turistëve në këto zona. Në mjaft raste është policia ajo që orienton turistët për në destinacionin e tyre.

Top Channel

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here