Ballina Teknologji Google bën hapa të mëdha me inteligjencën artificiale

Google bën hapa të mëdha me inteligjencën artificiale

37
0

Teknologjia e re e kompanisë Google e njohur si asistenti i Google mund të fitojë aftësi të reja për trajtuar veprime si rezervimet e restoranteve pa përdorur duart.

Google mund të zbulojë përditësimet për sistemin operativ Android, të mundësojë sugjerime më të mira të lundrimit në Google Maps dhe të shtyjë më tej në teknologjinë e zgjeruar të realitetit, që mbivendos një pamje të botës reale me imazhe dixhitale.

Gjigandi i kërkimit synon të bëjë ndihmësin e tij të dobishëm që njerëzit të mos jetojnë pa të, ose rezultatet e shpejta që i shfaqen përdoruesve kur kërkojnë diçka.

Një gjë tjetër që mund të prezantojë Google është plani për përmirësuar kujdesin shëndetësor, për të ruajtur mjedisin apo për të bërë zbulime shkencore./tesheshi.com/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here