Hoti i quan joligjore vendimet e Qeverisë pas dorëheqjes së Haradinajt

20
0

Ish deputeti i LDK-së, Avdullah Hoti ka thënë se do të shpërfillin vendimet e Qeverisë Haradinaj, të periudhës pas dorëheqjes së kryeministrit Ramush Haradinaj.

Hoti i quajti joligjore emërimet e udhëheqësve të institucioneve publike, duke veçuar Universitetin e Ferizajit.

Postimi i plotë:

Emerimet e udheheqesve te institucioneve publike (universiteteve, ndermarrjeve publike, agjencive etj.) gjate kesaj periudhe, kur qeveria eshte vetem ‘kujdestare’ derisa te zgjedhet qeveria e re, jane jo ligjore dhe nuk do te perfillet nga qeveria e ardhshme e udhehequr nga LDK-ja.
Çdo vendim i tille, sic ka ndodhur sot ne Universitetin e Ferizajit, do te anulohet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here