“Kadlava”, shija ku bashkohet bakllavaja me kadaifin

249
0

Ka ngjallur një interes ëmbëlsira e regjistruar me emrin “Kadlava” nga një prodhues i ëmbëlsirave në qytetin Sanliurfa të Turqisë dhe e cila përbëhet nga përzierja e bakllavasë me kadaifin.

Në qytetin ku mbizotëron kultura e pasur e ushqimeve të shijshme dhe kuzhinës tradicionale lokale, janë të pranishme edhe lloje të ndryshme të ëmbëlsirave si pjesë të pazëvendësueshme e sofrave./Rtv Islam/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here