PSE ALLAHU E LEJON VUAJTJEN? [VIDEO]

129
0

PSE ALLAHU E LEJON VUAJTJEN? [VIDEO]

Disa ateistë mundohen tëi kundërshtojn faktet (e egzistencës së zotit) me argumentin se janë largpamës duke sjellë në fokus disa mangësi (që ndodhin në botë) për shembull siç janë sëmundjet dhe dridhjet e tokës. Prezenca e këtyre fatkeqësive (nëse mund t’i quajm të tilla), nuk e mohon absolutisht perfeksionin (e universit).

Faktikisht vetëm e vërteton se perfeksioni egziston në univers.  Sikur të mos kishte përsosmëri në radhë të parë, ateistët nuk do të ishin kurr në gjendje ta indentifikonin atë përsosmërin. Si mund ta identifikojë dikush mos përsosmërinë në një dizajn nëse nuk ka ndonjë dizajn që mund ta krahasoj me të?
Për më shumë shikojeni videon në vazhdim…/Namazi5/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here