A e dini se në cilat vende të botës nuk bie kurrë borë

Mos i humb

Bora sjell gëzim por edhe dhimbje. Nga njëra anë është diçka e bukur nga ana tjetër mund të vrasë shumë njerëz dhe të shkaktojë shumë dëme.

Por ato janë vende në botë që nuk kanë parë kurrë borë për shkak të klimës në të cilën ndodhen. Tingëllon e pabesueshme por është e vërtetë. Bota është magjike dhe mund të bëjë mrekulli. Ka disa vende në botë që janë gjithmonë të nxehta dhe duhet të jeni xheloz. E megjithatë është e vërtetë.

Bora nuk është shfaqur kurrë në këto pjesë të çuditshme dhe të nxehta të botës.

Shikoni albumin e mëposhtëm për të parë se cilat janë vendet që nuk kanë borë kurrë:

Kalifornia

Maldive

San Diego

Sahara

Indonezia

San Antonio

Phoenix

Izraeli

Guatemala

Siria

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit