Basha -Majkos: Nuk mjafton që të kapesh si i mbyturi pas fijes së kashtës

Mos i humb

Kreu i PD Lulzim Basha Padneli Majkos në Kuvend.

Majko, tha e në Kuvend duhet të flitej edhe në lidhje me vendimin e Këshillit të Europës për t’i hapur një dritë jeshile Kosovës për anëtarësim dhe heqja e Shqipërisë nga monitorimi për të drejtat e njeriut.

Basha tha se “Kjo nuk mjafton që të kapesh si i mbyturi pas fijes së kashtës”.

“Zoti Majko, në fakt mos u gëzoni para kohe.

Shqetësimet janë dyfishuar për Shqipërinë.

Këto tregojnë se ka shumë shqetësime.

Kjo nuk mjafton që të kapesh si i mbyturi pas fijes së kashtës.

Mbajini mend këto që ju them.

Shqetësimi i Europës është dyfish më i madh se sa ka qenë”

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit