Bujar Spahiu rizgjidhet kreu i Komunitetit Mysliman së Shqipërisë

Mos i humb

Bujar Spahiu rizgjidhet kreu i Komunitetit Mysliman së Shqipërisë. Ai ka mundur të marrë 82 vota.

Eduard Shefki ka mundur të marrë 3 vota, Emirjon Vathaj 3 vota dhe 4 vota kanë rezultuar të pavlefshme.

“Do të vijoj të dëgjoj me vëmendje kritikat e sinqerta ndaj meje. Komuniteti Mysliman i Shqipërisë është shembull në respektimin e lirisë së shprehej. Ky istitucion përfaqëson të gjithë shqiptarët në Shqipëri. Do të kryej këtë detyrë me llogaridhënie përpara Zotit dhe përpara jush. Do të ndjek me besnikëri parimet e kësaj feje. “, u shpreh Spahiu.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit