Islam

Muhamedi a.s. -Trëndafil me aromë përherë

“Është e vërtetë se njeriu është i prirë të jetë i padurueshëm. Sepse, kur e godet ndonjë e keqe, ai ankohet së tepërmi. Ndërkaq,...

Drejt shtigjeve të lumturisë dhe rehatisë

1- Ajo që ka kaluar ka shkuar, mos mendo në atë që ka mbaruar. 2- Lëre të ardhmen të vijë dhe mos u brengos për...

VAJZA E PYETI PRINDIN, A ËSHTË MBULESA DETYRIM?!

Vajza e pyeti prindin e saj duke i thënë: Prindi im, mbulesa a është detyrim mbi gruan?? Iu përgjigj: Bija ime, disa nga njerëzit thonë...

DASHURIA NË HALLALL DHE NË HARAM!!

Motra ime, dashuria në të lejuarën është një furnizim i bukur i cili është nisur drejt teje, mos e lodh veten duke e kërkuar...

Ngjarje emocionale

Njerëzit mahniten me lloj lloj mashtrues e nuk mahniten me të dashurit e Allahut Rob i zi, por evlija Transmetohet nga Abdullah ibn Mubarek se ka...

MYSAFIRI PO SHKON…

MYSAFIRI PO SHKON… E pritëm me padurim dhe erdhi. Nuk jam i sigurt nëse e kemi pritur si duhet pritur një mysfir i këtillë por...

DASHURIA NË HALLALL DHE NË HARAM!!

Motra ime, dashuria në të lejuarën është një furnizim i bukur i cili është nisur drejt teje, mos e lodh veten duke e kërkuar...

Shpresa për të rregulluar shoqërinë ,ndodhet tek gratë

Nëse ka shpresë për triumfin e muslimanëve, lidhet drejtpërdrejt me kontributin e grave. Këto fjalë nuk i themi për t’ju bërë qejfin grave. Jo....

Zemrat gjejnë qetësi …!?

Zemrat gjejnë qetësi …!? Qetësohen nga mërzia dhe trishtimi, duke mos iu frikësuar asgjëje dhe duke jetuar të kënaqura, pasi janë kënaqur me Zotin dhe...

KËSHILLA TË MREKULLUESHME!!

1. Zgjohu në mëngjes dhe ti je i lumtur.   2. Përkujdesu që buzëqeshja të jetë prezentë në fytyrën tënde. 3. Bëhu i pari që i përshëndet...

Të fundit

- ISLAMSHOP.CH -spot_img