VITRINA E LIBRIT

Si mundët të na lëndonit

https://youtu.be/MHThTK__aIo Titulli: Si mundët të na lëndonitTitulli i origjinalit: Bize Nasil KiydinizAutore: Emine ShenlikogluPërktheu: Fatmir SulajRedaktor: Bujar VërbovciKopertina: Bashkim MehaniPërgaditi për shtyp: Fatos BeqiriShtypi: Focus...

Dijetari dhe zullumqari

https://youtu.be/pF4lNWlry0Y Titulli: Dijetari dhe zullumqariAutor: Dr. Jusuf KardaviPërktheu: Ymer MusaRedaktor: Shkëlzen HalimiRedaktore gjuhësor: Fatmire AjdiniKopertina: Bashkim MehaniPërgatiti për shtyp: Bashkim AvdiuShtypi: FocusPrint – ShkupPër botuesin:...

Dialogu me mikun ateist

https://youtu.be/u5BOqNLEvS4 Titulli: Dialogu me mikun ateistAutor: Dr. Mustafa MahmudPërkthyes: Nexhat Ibrahimi, Miftar Ajdini, Muhidin AhmetiRedaktor: Bujar VërbovciRedaktor gjuhësor: Fatmire Ajdini – HoxhaKopertina: Bashkim MehaniPër botuesin:...

Morali i besimtarit

https://youtu.be/5HwbiBXrat0 Pas librit tim të parë, i cili mban titullin Adhurimet e besimtarit ndihem i lumtur që po jua ofroj edhe librin e dytë, të...

Edhe Gratë i Shtypin Gratë

https://youtu.be/br6YJaJUA8Y MUND TA POROSISNI NË :www.islamshop.ch , ose ne numrin e telefonit :+41 79 469 50 36

Thesari i Diturisë

https://youtu.be/dkXdtLy3xWk Në fjalët e All llahut të Lartësuar :”E nuk ka asnjë send që të mos ta ketë burimin te Ne..”(Hixhr 21) Gjendet e fshehur urtësia...

Rrugët me pak udhëtar – Tregime motivuese

https://youtu.be/ngRwUGQ62C0 Një libër me tregime motivuese nga jeta e përditshme, me ndodhi nga më të ndryshmet. Udhërrëfyes dhe këshillues njëkohësisht. MUND TA POROSISNI NË :www.islamshop.ch , ose...

DIALOG ME MIKUN ATEIST

https://youtu.be/u5BOqNLEvS4 Dialogu me mikun ateist nga Mustafa Mahmud, nje libër i cilësisë së lartë dhe shume i shitur në të gjithë boten. I preferohet gjithësecilit nga...

EDHE GRATE I SHTYPIN GRATE

https://youtu.be/br6YJaJUA8Y MUND TA POROSISNI NË :www.islamshop.ch , ose ne numrin e telefonit :+41 79 469 50 36

MORALI I BESIMTARIT

https://youtu.be/5HwbiBXrat0 Pas librit tim të parë, i cili mban titullin Adhurimet e besimtarit ndihem i lumtur që po jua ofroj edhe librin e dytë, të...

Të fundit

- ISLAMSHOP.CH -spot_img