VITRINA E LIBRIT

KESHILLA TE ARTA

https://youtu.be/iODgm313sMY Pas çdo frymëmarrjeje, vdekjes i afrohemi. E shkurtë është koha që në këtë botë e kalojmë, e tillë s’është ajo përbrenda varrit, ndërsa dënimi...

NGA ERRESIRA NE DRITE

https://youtu.be/3v00T5zKW3Y

Prej dyshimit deri në besim

https://youtu.be/4DJSur10NLs Ka mundur të pritej se Dr. Mustafa Mahmudi në këtë rrëke nduarnduarshmërish dhe kontradiktash do ta humbë veten. Mirëpo, një shikim rreth vetvetes dhe...

DURIMI DHE MATURIA

https://youtu.be/DbOVNdmr15M Një libër ku Dituria dhe Maturia trajtohet në të gjitha aspektet. Në këtë libër ju do të lexoni: Dirimi është ndër bazat e Moralit, Durimi...

TE JETOSH PA BRENGA

https://youtu.be/Wz89wU9xog4 Jeta është një dhuratë e madhe, njeriu në të nuk lihet krejtësisht pa brenga, pikëllime e probleme, ato do ta shoqërojnë atë hap pas...

Libri i urtësive, Thënie të çmuara të dijetarëve dhe thirrësve muslimanë.

https://youtu.be/0XztBW-z0-0 Libri i urtësive, Thënie të çmuara të dijetarëve dhe thirrësve muslimanë Libri i Urtësive është një libër që në vete ngërthen afro njëmijë fjali, këshilla,...

VITRINA E LIBRIT : Barra e penës

https://youtu.be/p9pXguW7FXk

Vitrina e Librit : FUQIA E VETEKONTROLLIT

https://youtu.be/9YIDy2mcHrU Shumë njerëz nuk mund të kontrollohen dhe kacafyten me tjerët, shpesh edhe me më të dashurit, prindërit, vëllezërit, motrat, bashkëshortët dhe bashkëshortet. Këtu do...

Vitrina e Librit : Romani ISABELA

https://www.youtube.com/watch?v=RrQSbIAEEGs&ab_channel=DritaMediaTv Titulli: IsabelaTitulli i origjinalit: IsabellaAutor: Muhamed SaidPërktheu: Hanife Alija – DërgutiRedaktor: Bujar VerbovciRedaktore gjuhësor: Fatmire AjdiniKopertina: Manal KhalifaPërgatiti për shtyp: Bashkim AvdiuShtypi: FocusPrint –...

E bija e Hoxhës Fotomodele.

https://youtu.be/7sVpg0njN4A Libri “E bija e Hoxhës fotomodele” është libri më i ri i sjellë në treg i autores Autores Turke Emine ÇenlikogluNë Librin “E bija...

Të fundit

- ISLAMSHOP.CH -spot_img