VITRINA E LIBRIT

A je këtu, pesëdhjetë letra për ty

https://youtu.be/Eqoj-oCARjk Titulli: A je këtu, pesëdhjetë letra për ty Autor: Daut Demaku Redaktor gjuhësor: Sylejman Dërmaku Kopertina: Faton Bajgora Botues: Botime Artini Lexuese dhe lexues të dashur, A keni dëshirë të keni jetë të shëndetshme? Të...

Argumente bazë të fikhut Hanefi

https://youtu.be/YeQ29YLMCxU Autor: Abdurrahman bin Jusuf Mangera Titulli: Argumente bazë të fikhut Hanefi Përktheu: Fatmond Marku Redaktorë: Andrin Rasha, Haxhi Lika Formati: 5.8 x 8.3 Faqe: 238 Botues: Komuniteti Mysliman i Shqipërisë Libri...

Zbutës për flokë Nitro Canada

https://youtu.be/iifh43xAHyQ Zbutës i flokëve ushqyes shkëlqen dhe parandalon ndarjen e majave Dëmtimi i flokëve tuaj si rezultat i larjes së flokëve, të tilla si modelimi, ngjyrosja,...

Kur e takova Omerin

https://youtu.be/3aOrA7bRTbg Titulli: Kur e takova Omerin Ibn Hattabin, Allahu qoftë i kënaqur me të Autor: Ed’hem Sherkavi Përktheu nga arabishtja: Mr.Artan Musliu Lekturoi: Liridona Mehmeti Redaktor profesional: Mr.Salih Beqiri Botues: Shtëpia Botuese “ZEMZEM” “Sikur të kishte profet...

Sëmbim gjembi, përballja me sprovat dhe mundimet e jetës

https://youtu.be/1povK6QSRoc Titulli: Sëmbim gjembi, përballja me sprovat dhe mundimet e jetësTitulli i origjinalit: The Prick of ThornAutor: Aisha UtzPërkthyes: Osman OsmaniRedaktor profesional: Hasan BaftijariRedaktor guhësor:...

10 Çelësat e suksesit

https://youtu.be/0OI3pGOLH0M Titulli: 10 Çelësat e suksesitAutor: Dr. Ibrahim el-FekijPërktheu: Artan UkajRedaktor professional: Bujar VërbovciRedaktor gjuhësor: Zymer MehaniPërgatiti për shtyp: Bashkim AvdiuShtypi: FocusPrint – ShkupPër botuesin:...

Djali i Ertugrulit Osmani I

https://youtu.be/_XX5c2Za_pY

Elementët tregues të përgjegjshmërisë

https://youtu.be/G5WRQ5Ztmjc Titulli: Elementët tregues të përgjegjshmërisëAutor: Muhamed Ratib NabulsiPërkthyes nga arabishtja: Nasuf HoxhaRedaktor: Hasan BaftijariRedaktor gjuhësor: Ermira PashajKorrektor: Agim AbaziFaqosja: Furkan ISMKopertina: Jusuf SaliuShtypi: Furkan...

Njihe Zotin

https://youtu.be/M8Kb51Jx_W0 Titulli: Njihe ZotinAutor: Dr. Mustafa MahmudPërkthyes nga gjuha boshnjake: Nexhat IbrahimiRedaktor profesional: Prof. Nuredin AhmetiRedaktor gjuhësor: Liljana JajagaKopertina: Bashkim MehaniPërgaditi për shtyp: Bashkim AvdiuShtypi:...

Këshilla të arta

https://youtu.be/iODgm313sMY Titulli: Këshilla të artaAutor: Ebul Ferexh Ibn XhevziPërkthyes: Mr. Osman OsmaniRedaktor: Bujar VërbovciKopertina: Bashkim MehaniPërgaditi për shtyp: Bashkim AvdiuShtypi: FocusPrint – ShkupPër botuesin: Bashkim...

Të fundit

- ISLAMSHOP.CH -spot_img