Çdo gjë është e mundur

Mos i humb

Autore: Marie Forleo

Shtëpia botuese: Bota shqiptare

Gjinia: Psikologji

Askush prej nesh nuk ka marrë një manual kur lindëm.Nëse po has vështirësi për të zgjidhur një problem apo për të realizuar një ëndërr , problemi nuk je ti.Nuk është se nuk je punëtor,inteligjent apo i denjë por nuk ke kultivuar ende besimin kyç që do të ndryshojë gjithçka.

Asgjë në jetë nuk është e ndërlikuar.Mund të arrish gjithçka që do nëse përvesh mëngët,i futesh punës dhe e realizon.Çdo gjë është e mundur.

Libri’ Çdo gjë është e mundur’ i jep një grusht çdo gjëje që po të pengon.

MUND TA POROSISNI NË : www.islamshop.ch / www.fri.swiss/ ose ne numrin e telefonit :+41 79 469 50 36

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit