Çfarë mund të pritet nga ngjarja e Apple që do të mbahet sot?

Mos i humb

Të martën (sot), 20 prill, Apple do të paraqesë pajisje të reja. Shumë janë duke pritur iPad, dhe disa shpresojnë për iMac.

Apple ju fton në ngjarjen e saj “Spring Loaded”. Ngjarjet në pranverë të Apple janë të vështira të parashikohen. Nuk ka të bëjë gjithmonë me produkte të reja, ndonjëherë paraqiten shërbime të reja.

Të paktën është relativisht e fiksuar që asnjë iPhone i ri nuk do të paraqitet.

Apple kohët e fundit prezantoi telefonat e saj të mençur pothuajse ekskluzivisht në vjeshtë.

Akoma, mund të ketë pajisje të reja për t’u parë.

Për shkak të rrjedhjeve, thashethemeve dhe raporteve të brendshme, mund të priten produktet e mëposhtme:

iPad Pro

Pencil 3

iPad mini

AirTags

AirPods 3

Apple TV

iMac dhe MacBooks

Sidoqoftë, nuk duhet të jemi shumë të sigurt nëse këto pajisje pritet të prezantohen në ngjarjen Spring Loaded.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit