Dashuria shëron!

Mos i humb

Nëse të thonë se dashuria shëron nga sëmundjet, kjo që ata thonë mund të jetë një gjë praktike.

Me dashuri arrihet një rregull dhe harmoni në mes të trupit dhe shpirtit.

Nëse kjo arrihet atëherë çka është shëndeti përveçse rregullit, sistemit dhe harmonisë së plotë mes shpirtit dhe trupit.

E nëse thua që dashuria nuk ka shëruar askënd deri me tani. Atëherë mund të pajtohem me ty por jo duke e mohuar aftësinë shëruese të dashurisë?

Pra, problemi nuk qëndron tek dashuria por tek ne që ende nuk kemi mësuar se si të dashurojmë…

Mustafa Mahmud

Marrë nga libri “Për dashuri dhe Jetë” Nga Arabishtja: Artan Musliu

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit