David Wisner: Duhet të punoni për të ecur drejt BE

Mos i humb

Po mbahet sot konferenca rajonale “Balkonomics” ku po diskutohet në lidhje me rritjen ekonomike dhe anëtarësimin në BE

Pjesë e konferencë janë 28 liderë dhe ekspertë ndërkombëtar mes tyre edhe David Wisner i ngarkuari me punë në Ambasadën Amerikane.

Ai është shprehur i kënaqur dhe entuziast në lidhje me punën e bërë nga Dhoma Amerikane e Tregtisë, ndërsa shtoi se puna e vërtetë duhet të bëhet nga vetë vendet e rajonit.

“Entuziast për punën që po bën Dhoma Amerikane e Tregtisë
Si amerikanë besojmë fuqimisht në fuqinë e sektorit privat. Është privilegj që të mblidhemi të nxisim e të shtyjmë para, jeni ju që do të bëni punën për të parë zhvillim dhe për të ecur para në anëtarësimin në BE”

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit