Deputeti nxehet në Kuvend, Vasilika Hysi e përjashton nga seanca: Fatkeqësi e madhe që vjen për të përfaqësuar qytetarët

Mos i humb

Nënkryetarja e Kuvendit, Vasilika Hysi ka përjashtuar nga seanca ditën e sotme deputetin e Erion Piciri.

Ky i fundit është nxehur në Kuvend dhe ka nisur të bërtasë teksa pas disa paralajmërimeve Hysi e ka përjashtuar.

Më tej nënkryetarja e Kuvendit ka thënë se është fatkeqësi që Piciri vjen në Kuvend për të përfaqësuar qytetarët e Shqipërisë.

VASILIKA HYSI: Ju përjashtoj nga seanca z/Piciri. Është fatkeqësi që vini në Kuvend për të përfaqësuar qytetarët e Republikës së Shqipërisë. Fatkeqësi e madhe, ju përjashtoj nga seanca plenare.

Një minutë pushim, ndërpritet seanca. Ju lutem dilni nga seanca.

- ISLAMSHOP.CH -
- ISLAMSHOP.CH -

Të fundit