E papritur, Messenger dhe Instagram së shpejti do të bashkohen

Mos i humb

Ndryshime të reja pritet të nodhin në dy prej aplikacioneve më të përdorura. Mësohet se së shpejti, të bashkohen bisedat e Facebook Messenger dhe Instagram.

Messenger ka marr një pamje shumë ngjyrëshe dhe disa ndryshime të reja. Ndërsa Facebook e ka testuar bashkimin e bisedave me Instagram dhe Messenger këtë vit.

Logoja e re me ngjyrë rozë dhe vjollce e bënë që Messenger të duket shumë si Instagram. Qëllimi përfundimtarë i gjithë këtij ndryshimi është që të bashkohen bisedat e dy aplikacioneve, asaj të Facebook Messenger dhe Instagram.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit