Ekosistemi SmartThings u jep përdoruesve të Galaxy një kontroll më të mirë mbi pajisjet e tyre të lidhura

Mos i humb

Rrjeti SmartThings Find arrin 70 milion pajisje ndihmëse, duke prezantuar veçori për komoditet dhe privatësi të shtuar.

Samsung Electronics njoftoi se ekosistemi SmartThings Find i lançuar së fundmi po vazhdon të rritet me shpejtësi, duke përfshirë tashmë më shumë se 70 milion pajisje ndihmëse. Shërbimi gjithashtu vazhdon të evoluojë me veçoritë e përmirësuara të privatësisë dhe azhurnimet e komandës zanore. Përditësimet, të cilat përfshijnë aftësinë për të zbuluar Tags të panjohura Galaxy Smart në afërsinë tuaj dhe përdorimin e Bixby për të gjetur me lehtësi gjërat tuaja, ju mundësojnë të keni më shumë kontroll mbi sendet tuaja të lidhura nga aplikacioni SmartThings.

SmartThings Find bëhet një nga shërbimet e gjurmimit me rritjen më të shpejtë

SmartThings Find, një nga tiparet e spikatura të ekosistemit SmartThings, u mundëson përdoruesve të Galaxy të lokalizojnë telefonat inteligjentë Galaxy, tabletët, orët inteligjente dhe kufjet shpejt dhe me lehtësi duke përdorur teknologjitë Bluetooth Low Energy (BLE) dhe ultra-broadband (UWB). Mund të ndihmojë gjithashtu në gjetjen e sendeve personale si çelësat, çantat dhe biçikletat që kanë të bashkangjitur një nga pajisjet e vogla të Samsung me Bluetooth, Galaxy SmartTag.

Përdoruesit e  SmartThings Find mund të ndihmojnë të tjerët të gjejnë sende të humbura duke zgjedhur përmes aplikacionit SmartThings. Që nga lançimi i tij në tetor 2020, më shumë se 70 milion pajisje janë regjistruar dhe me një miratim të shpejtë, 700 milion përdorues të Galaxy mund të marrin pjesë në rrjetin SmartThings Find, duke e bërë atë një nga shërbimet e gjurmimit me rritjen më të shpejtë në botë.

SmartThings Find është përmirësuar me karakteristika të reja të sigurisë dhe komoditetit

Njerëzit gjithnjë e më shumë po përdorin SmartThings Find për të ruajtur sendet të tyre më të rëndësishme. Në fakt, mbi gjysma e përdoruesve të Galaxy SmartTag e lidhin atë me çelësat e shtëpisë ose çelësat e makinës, duke vijuar me çantat e shpinës, kuletat dhe biçikletat. Tashmë, përdoruesit e Galaxy do të përfitojnë nga dy veçori të reja SmartThings Find që jo vetëm që do ta bëjnë gjetjen e këtyre artikujve më të thjeshtë, por gjithashtu do t’u japin atyre qetësi kur bëhet fjalë për sigurinë e tyre.

Së pari, përdoruesit do të jenë në gjendje të përdorin Bixby për kërkime të përshtatshme pa duar, të aktivizuara me zë, në Galaxy SmartTag. Përdoruesit mund të gjejnë lehtësisht dhe shpejt gjërat e tyre duke thirrur emrin e SmartTag te Bixby; për shembull, nëse përdoruesi pyet “Përshëndetje Bixby, ku është biçikleta ime?” Bixby menjëherë do të gjejë dhe ndajë vendndodhjen e saktë.

Përveç kësaj, tipari i ri Unknown Tag Search mund të zbulojë një Galaxy SmartTag që nuk është i juaji por lëviz së bashku me ju. Me shtypjen e një butoni startimi, Unknown Tag Search do të skanojë SmartTags të panjohura për t’ju siguruar që askush nuk po ndjek fshehtazi vendndodhjen tuaj.

Si kujtesë, të gjitha të dhënat e përdoruesit SmartThings Find janë të koduara dhe të mbrojtura në mënyrë të sigurt përmes një ID-je private të rastësishme, e cila ndryshon çdo 15 minuta, duke siguruar që vendndodhja e pajisjes të mos zbulohet na askush përveç pronari i saj.

Ekosistemi SmartThings po vazhdon të evoluojë

SmartThings Find është vetëm një tipar i ekosistemit të besuar SmartThings, gjithnjë e në rritje, i cili ka thelluar aftësitë e tij dhe është shndërruar në një shërbim IoT nëpër smartphone dhe tabletët Galaxy, TV Samsung dhe pajisjet shtëpiake.

Në tregjet e zgjedhura, SmartThings është zgjeruar përtej përdorimeve të njohura si kontrollet e Smart Home ose tiparet e Smart Car, për të analizuar modelet e përdorimit të energjisë elektrike të përdoruesve dhe rekomanduar mundësi kontrolli më me efikasitet të energjisë për pajisjet e lidhura. Përveç kësaj, SmartThings Air ndihmon në monitorimin e cilësisë së ajrit të mjediseve përreth duke rekomanduar automatikisht cilësime të sakta për pastruesit e ajrit.

“Samsung është krenar që SmartThings është bërë një ekosistem udhëheqës në industri,” tha Jaeyeon Jung, Zv. President dhe Kryetar i Ekipit SmartThings, Mobile në Samsung Electronics. “Ne sapo kemi filluar të gërvishtim sipërfaqen e potencialit të tij dhe mezi presim zbulojmë më shumë në të ardhmen e afërt”.

Për më shumë informacion në lidhje me aplikacionin SmartThings dhe shërbimin SmartThings Find, ju lutemi vizitoni: www.samsung.com/smartthings.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit