Flakadanët dhe zjarri në Kuvend, punonjësit e BKH-së këqyrin nga afër sallën e seancave plenare

Mos i humb

Seanca e sotme parlamentare, është kthyer sërish në një arenë hedhje të flakadanëve nga deputetët e opozitës, teksa në rendin e ditës ishte diskutimi i projektbuxhetit të vitit të ardhshëm.

Por ndryshe nga seancat e tjera, një prej flakadanëve shpërtheu në tryezën e deputetëve, duke bërë që mikrofonat dhe disa sende të tjera të përfshiheshin nga flakët.

Në përfundim të seancës, pasi deputetët e maxhorancës dhe opozitës u larguan nga Parlamenti, aty mbërritën punonjësit e BKH-së që nisën të kqyrnin nga afër vendin e ngjarjes.

“Specialistë të BKH-së kanë mbërritur në sallën e seancave plenare për të këqyrur nga afër këtë sallë pasi pati flakadanë dhe zjarr në seancën e sotme.

Ashtu si edhe në një seancë të mëhershme, specialistët e BKH-së jane në Kuvend, pasi për ta konsiderohet një vend ngjarje”.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit