Galaxy S20 FE do të marrë One UI 3.0 (Android 11) më shpejt sesa pritej

Mos i humb

Në fillim të kësaj jave, Samsung ka publikuar udhërrëfyesin për azhurnimin One UI 3.0, duke konfirmuar planet për azhurnimin e mbi 40 telefonave dhe tabletëve Galaxy në versionin më të fundit të Android.

Galaxy S20 FE, i cili është ndër telefonët më të mirë Android që kompania ka lëshuar për një kohë të gjatë, mungonte dukshëm në listë.


Sipas informacionit të ri të shpërndarë nga Max Weinbach, megjithatë, pronarët e Galaxy S20 FE nuk do të duhet të presin shumë gjatë për të marrë azhurnimin e qëndrueshëm Android 11 me bazë në One UI 3.0

Sipas Weinbach, Samsung mund të lëshojë azhurnimin One UI 3.0 për Galaxy S20 FE në 27 dhjetor. Meqenëse është një azhurnim i madh, shumica e pronarëve të Galaxy S20 FE do të duhet të presin deri në janar për të marrë versionin e ri të softuerit.

- ISLAMSHOP.CH -
- ISLAMSHOP.CH -

Të fundit