Habit berberi, qeth klientët mbi liqenin e ngrirë

Mos i humb

Turgay Karadas, një berber 30-vjeçar turk, ka zgjedhur të bëjë punën e tij mbi një liqen të ngrirë.

Ai ka përfituar nga temperaturat e ulta në qytetin e tij dhe i ka habitur të gjithë.

Më poshtë do të gjeni edhe pamjet, të cilat janë me të vërtetë manhitëse:

https://youtube.com/watch?v=DaIflan4Ui4%3Ffeature%3Doembed
- ISLAMSHOP.CH -
- ISLAMSHOP.CH -

Të fundit