Kur “skadojnë” jastëkët e gjumit

Mos i humb

Shumë sende shtëpiake kanë nevojë për zëvendësim për një moment të caktuar, por ne zakonisht e neglizhojmë ta bëjmë këtë gjë në kohën e duhur.

Ndryshimi i sendeve personale si jastëkët është thelbësore për një higjienë të mirë dhe duhet të bëhet rregullisht nga sa mund të mendojmë.

Pra, kur bëhet fjalë për jastëkun në të cilin flemë, ka shumë që jo vetëm që e mbajnë për vite, por nuk e lajnë shpesh. Megjithatë, ekspertët thonë se jastëkët e bërë nga materiale që nuk lahen, siç tregohet në etiketa, kanë një datë të skadencës dhe duhet të zëvendësohen çdo vit.

Fjetja në jastëkët e përdorur plot pluhur dhe marimangat mund të shkaktojë puçrra, ekzema, alergji apo edhe të përkeqësojnë sulmet e astmës.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit