Ky është autobusi që njerëzit e famshëm përdorin në turnetë e tyre

Mos i humb

Shtetet e Bashkuara të Amerikës i bashkohen rrugë të mëdha, të cilat karakterizohen nga vija të drejta të pafundme. Pra, kur yjet e preferuar vendosin të bëjnë turne nëpër pjesët e SHBA-së, atëherë alternativa më e mirë për të lëvizur nga qyteti në qytet janë autobusët e Dreamliner Luxury Coaches .

Dreamliner Luxury Coaches është i vendosur në Nashville, Tennessee dhe ndërton trajnerë që vështirë të gjenden në rrugë. Duke parë nevojat e këngëtarëve në turnetë e tyre, kjo kompani shfrytëzoi rastin për t’u siguruar atyre një shtëpi larg shtëpisë, në formën e një autobusi.

Ideja për kompaninë lindi gjatë pandemisë së koronavirusit. Në vitin 2020, themeluesi Rich Tomson bleu 12 autobusë turistikë nga pronari i tyre, i cili donte të shlyente disa borxhe personale. Tre vite më vonë, Tomson ka arritur të ketë një flotë prej 190 autobusësh, ndërsa në klientelën e tij mund të gjeni disa nga yjet më të njohur, si Drake, Olivia Rodrigo dhe The Weeknd.

CEO i Dreamliner Luxury Coaches, Jeremy Maul, thotë për businessinsider.com se këngëtarët e muzikës country marrin me qira çdo vit për turnetë e tyre dhe ai thekson se ka ndihmuar The Weeknd gjatë gjithë turneut të tij në SHBA. Edhe ekipi i Taylor Swift ka kontaktuar me kompaninë, megjithatë këngëtarja ka preferuar të udhëtojë me avionin e saj privat .

Brendësia e autobusëve nuk është aspak si autobusët e zakonshëm që është mësuar t’i shohë një i vdekshëm i zakonshëm. Autobusët e mëdhenj Dreamliner kanë një dhomë ndjenje, një TV dhe madje edhe një kuzhinë të vogël .

Përveç personazheve të famshëm, kompania punon edhe me klientë që duan të marrin me qira autobusët për evente , si takime dhe udhëtime pune. Këto “dhoma të jashtëzakonshme hoteli me rrota”, siç u referohen atyre, janë aq të njohura sa Thomson thotë se flota e Dreamliner është në rrugë rreth 300 ditë në vit, me një turne mesatar që zgjat rreth 60 ditë.

CEO i Dreamliner thotë se këta autobusë kushtojnë 1.5 deri në 2 milionë dollarë secili. Qiraja për një autobus “yll”, me shërbim të plotë, fillon nga 50,000 dollarë në muaj  Në këtë çmim përfshihen gjërat e domosdoshme si shofer, benzinë, shërbime pastrimi dhe WiFi.

Jeremy Maul thotë se Dreamliner dëshiron të zgjerohet edhe më tej, me hapin tjetër të kompanisë që të shtojë aeroplanë dhe kamionë në flotën e saj.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit