Rama dhe ministrat, teksa mbanin të gjithë dosje të kuqe në dorë, pritën në semaforë, duke respektuar kështu sinjalistikën, ndërsa bënë edhe foton e parë zyrtare të qeverisë, para Kryeministrisë.

Fill pas fotos zyrtare, kabineti i ri qeveritar u fut në Kryeministri, ku do të mbahet edhe mbledhja e parë e qeverisë.

foto galeri

 

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri