Është planifikuar të dalë në treg në numër të kufizuar javën e ardhshme. Konsola është e zbukuruar me modele të dyfishta G dhe do të tejkalojë buxhetin dhe gatishmërinë për të paguar të shumë lojtarëve. Sipas faqes së internetit Gucci, një kopje kushton 10,000 dollarë.

Vetëm 100 copë në dispozicion

Përveç konzolës, për shumën pesëshifrore ju merrni dy kontrollues Xbox në dizajnin Gucci, një abonim në Xbox Game Pass Ultimate (edhe pse është e paqartë për sa kohë) dhe një kuti me logon e Xbox në të cilën mund të transportoni konsolën. 100 konzola me botim të kufizuar do të jenë të disponueshme duke filluar nga 17 nëntori. Ju mund ta blini paketën në faqen e internetit të Gucci dhe në dyqanet e zgjedhura të Gucci.

Markat luksoze në botën e lojërave

Gucci Xbox është projekti më i fundit i markës së modës luksoze në sektorin e lojërave.

Gucci nuk është shtëpia e vetme e modës e përfshirë në videolojëra: Louis Vuitton projektoi lëkurë për League of Legends në vitin 2019, ndërsa Balenciaga bashkëpunoi me Epic Games këtë vit për të krijuar një botë të tërë në Fortnite.