70 vjeçari humbi jetën duke shkuar të ushqente kafshët kur makina u rrëmbye nga shirat dhe më pas e mbuloi një mur që u shemb po nga ujërat dhe era.

Shira të furishme, breshër dhe erë të forta janë karakteristikat e fenomenit Daniel që ka shkaktuar mjaft dëme në disa zona të vendit nga nata e djeshme