Prej cilësive të bashkëshortes së mirë

Mos i humb

E prej cilësive të bashkëshortes së mirë, është edhe çka përcillet nga Ebu Udhejne es-Sadefiju, ku i Dërguari i Allahut (sal-lallahu alejhi ue selam) ka thënë: “Gratë tuaja më të mira janë ato të dashurat (të përzemërtat) që lindin shumë, të bindurat, përkrahëset në qoftë se i frikësohen Allahut dhe gratë tuaja më të këqija janë ato të zhveshurat e mendjemëdhatë, ato janë hipokritet.

Nuk hyn në Xhenet asnjë prej tyre, e shembulli i tyre është si korbi el-easam.”{Bejhakiju në Sunen el-kubra}

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit