Shkolla e pyllit

Mos i humb

Gjinia: Edukativ
Autori: Bedri Dedja
Shtëpia botuese: Botime  Nobel

Në poemën e titulluar Shkolla e pyllit,në një mënyrë të veçantë dhe komike,është trajtuar rëndësia e vijimit të shkollës dhe formësimi individual.

Përveç kësaj,tërthorazi eliminohen ndryshimet sociale,kur autori,figurativisht,i paraqet të gjitha kafshët e pyllit, pa dallime, që i bashkëngjiten ndjekjes së mësimit,duke u bazuar në individualitetin e secilit dhe, duke e fuqizuar të drejtën e tyre të barabartë për edukim, si dhe,njëkohësisht,duke i eliminuar barrierat e mundshme mes karakteristikave të tyre, me qëllim që të krijohet harmoni e plotë mes personaliteteve të ndryshme.

MUND TA POROSISNI NË : www.islamshop.ch / www.fri.swiss/ ose ne numrin e telefonit :+41 79 469 50 36

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit