Si të arrish suksesin dhe ta ruash atë

Mos i humb

Autori: Curtis Jackson

Shtëpia botuese: Bota shqiptare

Nuk ekziston diçka e tillë si “t’ia dalësh”. Sado para të mbledhësh, sado famë të arrish, apo sado sukses të provosh, do të ketë gjithmonë më tepër mundime, drama, pengesa. Synimi nuk është thjesht të jesh i suksesshëm. Është të mësosh si ta ruash atë sukses.Një libër për të mos u humbur!

MUND TA POROSISNI NË : www.islamshop.ch / www.fri.swiss/ ose ne numrin e telefonit :+41 79 469 50 36

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit