- Advertisement -spot_img

TAG

#31

Kush është Sylejman Çerkezi që garon në listën e VV me nr 31

Sylejman Çerkezi, u lind më 1 Gusht 1968, në Obiliq. Ka përfunduar studimet në Universitetin e Prishtinës, në Fakultetin Filologjik, dega e Orientalistikës....

Beni Kizolli: Manifestimi në Prizren dëshmi e ndryshimit të 6 tetorit në Kosovës

Nga Prizreni fillon ndryshimi i cili do të vendoset edhe në 6 tetor. Lëvizja Vetvendosje mbylli fushatën elektorale në Prizren. Në një pjesmarrje të...

Sylejman Çerkezi nga Kastrioti: U bashkuam për një Kosovë më të mirë për ne dhe fëmijët tanë

Salla e Kulturës “Qmail Haziri” në Kastriot ishte e tejmbushur me qytetarë të cilët mbështetën masivisht takimi e Lëvizjes Vetvendosje si dëshmi e qartë...

Spoti elektoral nga Prishtina, Sylejman Çerkez: Të votojmë për të ndryshuar të ardhmen tonë

Përpos me fytyrën tonë, këto 20 vite të fundët abuzohet dhe luhet edhe me besimin tonë. #ErdhiDita e ndryshimit!

Latest news

- Advertisement -spot_img