Spoti elektoral nga Prishtina, Sylejman Çerkez: Të votojmë për të ndryshuar të ardhmen tonë

Mos i humb

Përpos me fytyrën tonë, këto 20 vite të fundët abuzohet dhe luhet edhe me besimin tonë. #ErdhiDita e ndryshimit!

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit