- Advertisement -spot_img

TAG

ekstradimit

Merret vendimi, Tomor Morina i shpëton ekstradimit në Serbi

Gjykata Supreme e Maqedonisë se Veriut ka vërtetuar vendimin e Këshillit Penal për krim të organizuar dhe korrupsion pranë Gjykatës Penale Shkup, ndërsa ka...

Latest news

- Advertisement -spot_img