- Advertisement -spot_img

TAG

Emmanuel Macron

Stoltenberg: Neni 5, është thelbi i NATO-s

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg bëri të ditur se neni-5 i NATO-s, me të cilin zotohet mbrojtja kolektive e të gjithë aleatëve, përbënë...

Franca vendos të dëbojë përfundimisht MEK-un drejt Shqipërisë

Nga: Francis Reeds Situata e re politike ka bërë që qeveria franceze të marrë vendime të ndryshme rreth grupit PMOI / MEK dhe të përfitojë...

Latest news

- Advertisement -spot_img