- Advertisement -spot_img

TAG

fluksi i emigrantëve

Brenda 48 orëve të fundit kanë emigruar në Turqi edhe 20 mijë civilë të tjerë sirianë

Pavarësisht se ka rënë numri i sulmeve të Rusisë, regjimit sirian, dhe grupeve të mbështetura nga Irani në qytetin Idlib të Sirisë, gjatë 48...

Latest news

- Advertisement -spot_img