- Advertisement -spot_img

TAG

Komisioni Evropian

Gjermania kundër pranimit të fëmijëve azilantë

Gjermania nuk është dakord me thirrjen e Komisionit Evropian (KE) drejtuar të gjitha vendeve evropiane për të pranuar fëmijët azilantë në Greqi. Ulrike Demmer, zëdhënësi...

Bisedë telefonike Erdogan-Von der Leyen, në fokus marrëdhëniet Turqi-BE dhe refugjatët

Kërkesa për bisedë telefonike erdhi nga Von der Leyen, në ditën e parë të detyrës së saj të re. Gjatë kësaj bisede palët shkëmbyen mendimet...

Latest news

- Advertisement -spot_img