- Advertisement -spot_img

TAG

Marrëveshja e Paqes e Luginës Arabe

Jordania njoftoi rikthimin e territoreve të saj që përdoreshin nga Izraeli

Jordania njoftoi se rimori fushat Al-Bakura dhe Al-Gamr, të cilat i kishte dhënë me qira Izraelit 25 vite më parë në përputhje me Marrëveshjen e Paqes të Luginës Arabe të...

Latest news

- Advertisement -spot_img