- Advertisement -spot_img

TAG

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare

Vazhdon shpërbërja e organizatës terroriste PKK

Dy anëtarë të organizatës terroriste PKK të cilët u arratisën nga radhët e organizatës separatiste terroriste nga veriu i Irakut u dorëzuan pranë forcave turke të...

Gjatë operacioneve antiterror kanë rënë dëshmorë dy ushtarë turq

Kanë rënë dëshmorë 2 ushtarë turq, një në zonën e operacionit “Burimi i Paqes” dhe një tjetër gjatë operacionit “Kthetra-3”. Në komunikatën e lëshuar nga Ministria...

Sulmi me autobombë i organizatës terroriste YPG/PKK në Siri mori jetët e 2 civilëve

Në sulmin që organizata separatiste terroriste YPG/PKK ndërmori ndaj civilëve në rrethin Azez të Sirisë kanë humbur jetën 2 civilë. Ministria e Mbrojtjes Kombëtare njoftoi se në...

4 terroristë të PKK-së dorëzohen tek forcat turke të sigurisë

4 terroristë, një prej të cilëve kërkohej në listën e kategorisë gri, anëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK, që u arratisën nga organizata si rrjedhojë...

Operacioni “Burimi i Paqes” – Numri i terroristëve të neutralizuar u rrit në 673

Numri i përgjithshëm i terroristëve të neutralizuar gjatë Operacionit “Burimi i Paqes”, të cilin Turqia e filloi për të eliminuar korridorin terrorist që po tentohet...

Latest news

- Advertisement -spot_img