- Advertisement -spot_img

TAG

Programi F-35

Kalin: Po punojmë për kthimin e sigurt dhe vullnetar të refugjatëve sirianë

“Kthimi i refugjatëve do të bazohet në tri kritere kryesore të caktuara nga OKB-ja, ndërsa ne po punojmë që të sigurohet kthimi i sigurt,...

Latest news

- Advertisement -spot_img