Teoria e përgjithshme e punësimit, interesit dhe parasë

Mos i humb

Autori: John Maynard Keynes

Shtëpia botuese: Plejad

Përbërja e këtij libri ka qenë për autorin një betejë e gjatë e arratisjes nga metodat zakonore të mendimit dhe të shprehjes.

Idetë që janë shprehur këtu, në mënyrë të palodhur, janë tejet të qarta e të thjeshta.

Vështirësia qëndron jo në idetë e reja, por në largimin nga të vjetrat, të cilat ngrenë çdo qoshe të mendjes sonë.

MUND TA POROSISNI NË : www.islamshop.ch / www.fri.swiss/ ose ne numrin e telefonit :+41 79 469 50 36

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit