Ai tha se ka një program fantastik për kryeqytetin, ndërsa tha se nën drejtimin e tij, transporti publik do të jetë falas, si dhe në qendër të punës së tij do të jetë uji, që sipas tij Tirana ende nuk ka 24 orë.

“Transporti publik do të jetë falas. Paratë nuk do i çojë tek inceneratori, por do ua kthejmë qytetarëve.

Tirana ankohen për ujin e pijshëm, dhe uji i pijshëm është një premtim ndër më kryesorët.

Kemi një program dhe projekt fantastik për Tiranën”, tha ai.