Zgjidhje Çelësat e artë për çdo problem

Mos i humb

Autori: Aid El-Karni

Shtëpia Botuese: Nun

Në këtë libër gjenden zgjidhje prej Zotit të botëve, prej zotërisë së të Dërguarve, prej plejadave të shquara islame, fukahave, muhadithinëve, usulistëve, mufesirëve, etj. Po ashtu ka edhe nuanca prej mendjendriturve dhe hulumtuesve, ka pasazhe prej filozofëve dhe mendimtarëve, qofshin këta të Lindjes apo Perëndimit. Libri “Zgjidhja” është shok kur je rezident dhe shoqërues në udhëtim. Nëse është me ty, atëherë ke me vete një dijetar që këshillon, një ekspert që kthjellon, një udhërrëfyes që thërret, një të dashur që drejton, një prind që edukon, një edukues që pastron, një filozof që mediton, një mik që ngushëllon, një mjek që kuron, një poet që thur poezi dhe një hatib që ligjëron.

MUND TA POROSISNI NË : www.islamshop.ch / www.fri.swiss/ ose ne numrin e telefonit :+41 79 469 50 36

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit