3 melekët e rëndësishëm

Mos i humb

Më të rëndësishmit dhe më fisnikët e melekëve janë tre melekët e ngarkuar me tri aspektet mbi të cilat është e ndërtuar jeta: Xhibrili, Mikaili, Israfili.

Xhibrili është i ngarkuar me tejçimin e shpalljes nga e cila buron jeta e zemrave dhe shpirtave.

Mikaili është përgjegjës për shiun, me të cilin merr jetë toka dhe trupat.

Israfili i fryn Surit, pas fryrjes të së cilit, vjen jeta pas vdekjes, me kthimin e shpirtërave në trupa.

Shejkh AbdulAziz er Rraxh’hij, Allahu e ruajtë.
Hedhihi Akidetij, 11
Anis Agovi

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit