Akar: Kontrollet dhe përgatitjet për sistemin S-400 vazhdojnë siç janë parashikuar

Mos i humb

Akar: Kontrollet dhe përgatitjet për sistemin S-400 vazhdojnë siç janë parashikuar.

Akar: (Për sistemin e mbrojtjes ajrore e raketore S-400) Furnizimi, testimi dhe kontrolli i këtij sistemi nuk nënkupton për Turqinë largimin nga NATO.

Akar: Paqja dhe stabiliteti i përhershëm do të sigurohet me tërheqjen e Armenisë nga territoret e pushtuara të Azerbajxhanit.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit